شرح مختار درباره مصاحبه اخیر خود در زمینه حامل های انرژی
به گزارش مجله کامپیوتر، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس درباره مصاحبه اخیر خود درباره حامل های انرژی شرح داد.

جلیل مختار نماینده در گفت و گو با مجله کامپیوتر، درباره مصاحبه ای که درخصوص حامل های انرژی با مجله کامپیوتر انجام داده است بیان نمود: من در مصاحبه ای که در مورد حامل های انرژی داشتم بیان نمودم من به عنوان یک نماینده مخالف افزایش قیمت حامل های انرژی مانند آب و برق هستم، خود من به عنوان یک نماینده مخالف این موضوع هستم.
وی اضافه نمود: در مورد بحث مشترکین پرمصرف بیان نمودم باید در این خصوص برای جلوگیری از پرمصرفی با افزایش پله کانی بحث الگوی مصرف و صرفه جویی در مصرف حامل های انرژی را نهادینه کنیم؛ یعنی قیمت در اینجا تعیین گردد و به صورت پلکانی افزایش پیدا کند؛ برای مثال بگوییم حداکثر مصرف برای یک فرد در ماه 500 وات است؛ اگر به 700 وات افزایش پیدا کرد تعرفه دیگری را تعیین کنیم تا این فرد برای ماه آینده در مصرف خود صرفه جویی کند.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: در این مصاحبه گفته شده من موافق افزایش قیمت حامل ها هستم و در جایی دیگر گفته شده من موافق کاهش قیمت حامل ها هستم. بعضی سایت ها این موضوع را به عنوان تناقض گویی کمیسیون اجتماعی در بحث حامل های انرژی مطرح کردند. این کار درست نیست که صحبت را اینگونه تغییر دهند.
منبع: خبرگزاری ایسنا