خط دفاعی استقلال بهتر می گردد
به گزارش مجله کامپیوتر، روزبه چشمی پس از پیروزی دو بر یک تیم فوتبال استقلال تهران برابر گل گهر سیرجان گفت: بازی را خوب آغاز کردیم و حتی به گل هم دست پیدا کردیم اما متأسفانه بر اثر یک اشتباه، گل از حریف دریافت کردیم و در ادامه توانستیم تساوی را با پیروزی جابجا کنیم.

چشمی در خصوص پنالتی که برای گل گهر سیرجان گرفته شد، گفت: من آن صحنه را ندیدم و نمی توانم در این خصوص نظری بدهم اما تا آنجا که شنیده ام اکثر کارشناسان گفته بودند پنالتی صحیح نبوده است.
مدافع تیم فوتبال استقلال تهران در پاسخ به این پرسش که گفته می گردد خط دفاع استقلال همانند گذشته پرقدرت نیست، گفت: حرف شما را تا حدودی قبول دارم، ما باید کوشش کنیم تا بازی به بازی بهتر شویم؛ سیستم 2-5-3 را به تازگی آغاز نموده ایم و باید مدتی بر روی این سیستم کار کنیم که بتوانیم عملکرد موفقی داشته باشیم.
وی در پاسخ به این پرسش که حتی در تعطیلات هم با توجه به اینکه مدافعان استقلال بیشتر در تیم ملی هستند، نمی توانید به خوبی کار کنید، اضافه نمود: درست است که ما حضور نداریم اما مجموعه تیم حاضر هستند و می توانند این سیستم را در تمرینات مرور نمایند.
چشمی در سرانجام اعلام کرد: استقلال بازی به بازی در آینده بهتر خواهد شد و با حمایت طرفداران شاهد بازی های زیبا توأم با کسب امتیازات خواهیم بود.
منبع: خبرگزاری مهر