طرز تهیه پای کره بادام زمینی

به گزارش مجله کامپیوتر، بادام زمینی علاوه بر طعم خوب، به دلیل داشتن مواد مغذی دارای فواید زیادی هم برای سلامتی است. بادام زمینی به کاهش خطر بیماری های قلبی، کنترل وزن و تثبیت سطح قند خون کمک می کند. در ادامه قصد داریم طرز تهیه پای را با این ماده غذایی خوشمزه و مقوی را به شما آموزش دهیم. پس در ادامه با طرز تهیه پای کره بادام زمینی با ما همراه باشید تا این دسر خوشمزه را برای یک مهمانی یا یک بعد از ظهر به یاد ماندنی تهیه کنید.

طرز تهیه پای کره بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه پای کره بادام زمینی

  • 235 گرم خامه فرادما کاله
  • کره آب شده
  • 16 عدد بیسکوئیت شکلاتی کرم دار
  • 225 گرم شکر
  • 240 گرم پنیر خامه ای ویلی کاله
  • 250 گرم کره بادام زمینی
  • 1 قاشق چای خوری وانیل

طرز تهیه پای کره بادام زمینی

در کاسه ای خامه را بزنید تا تا فرم گرفته و تا اتمام آماده کردن باقی مواد آن را در یخچال نگهداری کنید.

ابتدا بیسکوئیت ها را با استفاده از دستگاه غذاساز، گوشت کوب یا آسیاب کاملا خرد کنید. کره آب شده را به بیسکوئیت های خرد شده اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند سپس آن را در ظرف های مختلف بریزید. کره بادام زمینی را به همراه پنیر خامه ای در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید؛ هم زدن را تا زمیناکه مخلوط نرم شود ادامه دهید.

وانیل، شکر را به مخلوط خامه و کره بادام زمینی تهیه کرده اضافه کنید و هم بزنید؛ بعد از آنکه یکدست شدند خامه را اضافه کرده و مجددا هم بزنید.

ظرف هایی که قبلا در آن ها مخلوط بیسکوئیت را تقسیم کرده بودید را آماده کرده و در هرکدام مقداری از مواد را بریزید. درب ظرف ها را گذاشته یا رویشان را با کسیه بپوشانید و حدود 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از 3 ساعت آن ها را از یخچال خارج کرده و قبل از سرو کردن به دلخواه روی آن ها را با بادام زمینی خرد شده، پودر قهوه، شکلات رنده شده یا انواع میوه ها تزئین کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پای کره بادام زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پای کره بادام زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید