خواص انار پخته برای درمان سرماخوردگی

به گزارش مجله کامپیوتر، خبرنگاران - با رسیدن فصول سرد سال، احتمال بروز سرماخوردگی بسیار بالا است. از این رو می توانید به جای مصرف داروهای شیمیایی سرشار از عوارض، از مواد طبیعی استفاده کنید. یکی از این معجزه های طبیعت، انار است. در صورتی که انار را بپزید، خواص آن در درمان سرماخوردگی چند برابر می شود. در این مطلب از سایت خبرنگاران به بررسی خواص انار پخته در سرماخوردگی و طرز تهیه آن خواهیم پرداخت.

خواص انار پخته برای درمان سرماخوردگی

خواص انار پخته در سرماخوردگی و طرز تهیه آن

با فرارسیدن فصول سرد سال، احتمال بروز بیماری هایی نظیر سرماخوردگی و آنفولانزا افزایش پیدا می کند. افراد در بسکمک از موارد در صورت مشاهده اولین علائم سرماخوردگی نظیر گلودرد و عطسه به پزشک مراجعه کرده و به تبع آن شروع به مصرف انواع آنتی بیوتیک ها می کنند. بر اساس شواهد به دست آمده از پژوهش های صورت گرفته، بسکمک از افراد در آینده ای نزدیک در خطر مرگ ناشی از مقاوم شدن بدن در برابر آنتی بیوتیک ها قرار دارند. لذا مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها بسیار خطر آفرین است.

ولی چاره کار در چیست؟ باید در پی راهکار در طبیعت بگردیم. انار به نام معجزه طبیعت در اختیار ماست. انار دارای خواص بی نظیری برای درمان سرماخوردگی و عفونت های ناشی از آن است. بر اساس تحقیقات علمی می توان به سادگی انار را جایگزین آنتی بیوتیک های شیمیایی کرد. جالب این جاست که خواص آنتی بیوتیکی انار و به تبع آن خواص ضد سرماخوردگی انار زمانی افزایش پیدا می کند که این میوه را بپزید.

در صورتی که انار را بپزید، آنتی بیوتیکی بسیار قوی از آن به وجود خواهد آمد که هر نوع عفونت ناشی از سرما خوردگی مثل گلو درد، سرفه، گوش درد، عفونت های ریه ها و… را بهبود می دهد و در صورت مصرف مرتب سرماخوردگی را به طور کامل درمان می کند.

بیشتر بخوانید: معرفی 10 مورد از بهترین و قوی ترین آنتی بیوتیک های طبیعی

برای استفاده از خواص انار پخته لازم است که یک عدد انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار دهید تا به آرامی درون خودش به مدت 20 دقیقه بجوشد و پخته شود. فقط توجه داشته باشید که اجازه ندهید انار بسوزد. برای همین لازم است هر چند لحظه یکبار آن را بچرخانید.

بعد از اینکه انار به خوبی پخته شد، پرده ها و رگه ها و دانه های انار را به صورت کامل میل کنید. به خاطر داشته باشید که انار پخته را باید شب ها و پیش از اینکه به تخت خواب بروید میل کنید و پس ازآن چیز دیگری میل نکنید. در صورتی که عفونت ها و علائم ناشی از سرماخوردگی در شما شدید است، بهتر این است که 3 شب این کار را تکرار کنید و این معجون شگفت انگیز را میل کنید.

دیگر خواص بی نظیر انار

  • انار منبع مهم آنتی اکسیدان ها، پتاسیم و ویتامین C است. به طور کلی آب انار یکی از مهمترین منابع پلی فنل هاست که این دسته در واقع گروهی از آنتی اکسیدان های قوی هستند. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که می توانند با تاثیرات مضر ولی طبیعی، با فرآیند فیزیولوژیک اکسیداسیون در بافت ها برخورد و مبارزه کنند.
  • علاوه بر آنتی اکسیدان ها، آب انار دارای دیگر مواد مفید مانند تانن ها و آنتوسیانین هاست که به اندازه قابل توجهی با بیماریها مقابله می کنند.
  • با شروع فصول پاییز و زمستان و سرمای هوا، ابتلا به سرما خوردگی به شدت شایع می شود. از این رو، مصرف برخی از میوه های پاییزی که حاوی ویتامین c هستند، در جلوگیری از سرماخوردگی مفید است. افراد با مصرف انار در این فصل می توانند از ابتلا به سرما خوردگی، پیشگیری کنند.
  • این میوه با دارا بودن آهن در کم خونی و فقرآهن مؤثر است. باید اشاره داشت که از تمامی بخش های انار می توان استفاده کرد. انار را می توان به صورت میوه و آب انار، رب، لواشک، انار پخته و مربای انار مصرف کرد.
  • آنتی اکسیدان موجود در میوه انار، سه برابر چای سبز است وهمان طور که احتمالا اطلاع دارید، نقش آنتی اکسیدان ها در بدن حفاظت از بدن دربرابر عوامل تنش زا و آلودگی های شیمیایی و مقابله با انواع سرطان هاست
  • باید اشاره داشت که انار جلوی مسدود شدن رگ ها و در نهایت بیماری قبلی را می گیرد. مکاهمم این کار به این صورت است که از اکسیده شدن LDL (چربی بد خون) جلوگیری می کند و مانع ازچسبیدن پلاکت های خونی به یکدیگر و لخته شدن خون می شود. نتیجه مطلوب این کار این است که انار چربی خون و درنتیجه فشار خون راکاهش می دهد.
  • افراد از انار برای بهبود مسائلی مانند درمان بیماری مزمن انسدادی ریه (COPD)، درمان بیماری های قلبی، کاهش فشار خونکاهش فشار خون بالا و ریکاوری پس از ورزش استفاده می کنند.
  • انار نقش پر رنگی در درمان آرتروز دارد. میل کردن میوه انار باعث سفت شدن و استحکام دیواره های شریانی در بافت مفاصل و غضروف می شود. از این رو مصرف انار در درمان آرتروز و آترواسکلروز موثر است. از سویی دیگر مصرف این میوه به مهار کردن آنزیم های که در شکستن بافت های همبند در بدن نقش دارند، کمک خواهد کرد.
  • بهره بردن از پوست و برگ انار هم برای بهبود تعدادی از مسائل گوارشی مانند نارسایی های معده و اسهال مفید است، از طرفی دیگر آب انار به درمان وبا و اسهال خونی کمک زیادی می کند.
  • لانوئید (آنتی اکسیدان) که در انار به اندازه زیادی وجود دارد سبب مهار رادیکال های آزاد می شود.
  • مصرف مرتب آب انار برای کاهش خطر ابتلا به سرطان به ویژه سرطان سینه و پروستات بسیار مفید است و از طرفی با کاهش سطوح psa بدن با سلول های سرطانی مبارزه می کند.
  • دیگر خاصیت انار به خصوص حالت پخته آن، کم کردن تاثیرات پلاک دندان و حفظ سلامت لثه و دندان هاست.
  • انار به علت آهنی که دارد، در بهبود کم خونی و مسائل ناشی از آن مانند کاهش شنوایی، خستگی، ضعف، سرگیجه تاثیرگذار است.
  • مصرف انار باعث نظم بخشیدن به مکاهمم گردش خون در بدن می شود.

گیاه شناسی و تاریخچه درمانی انار

کلمه انگلیسی انار (Pomegranate) از زبان یونانی مشتق شده که به معنی سیب با هسته های زیاد است. انار درخت کوچکی است که ارتفاع آن تا 6 متر می رسد و در منطقه ها نیمه گرمسیری می روید. گلهای انار درشت بوده، رنگ قرمز اناری دارد و بی بوست. میوه آن کروی با اندازه های مختلف دارای پوستی قرمز رنگ و یا زرد رنگ است. روی هم رفته در حدود بیست نوع مختلف انار در دنیا وجود دارد.

انار برای هزاران سال است که کشت می شود. انار در اسطوره شناسی و نوشته های یونانی، عبری، بودایی، اسلامی و مسیحی وجود دارد. سند هایی که از حدود 1500 سال قبل از میلاد مسیح وجود دارد، نشان می دهد که در آن زمان انار به نام درمان انگل مورد استفاده قرار می گرفته است.

بسکمک از فرهنگ ها از انار به نام یک داروی عامه استفاده می کنند. انار بومی ایران است ولی در منطقه ها مدیترانه، بخش هایی از ایالات متحده، افغانستان، روسیه، هند، چین و ژاپن کشت می شود. نوع ترش مزه انار به صورت وحشی در جنگلهای شمالی ایران به صورت خودرو دیده می شود.

از نظر طب سنتی و کهن ایران، میوه انار، پوست انار و به خصوص پوست ریشه درخت انار سرد و قابض است. کلیه قسمتهای درخت انار دارای تان بوده و بسیار قابض به نظر می رسد. برای مصارف دارویی از گل، برگ، پوست درخت، پوست ریشه و دانه انار استفاده می شود.

آیا برای درمان سرماخوردگی خود از انار پخته استفاده کرده اید؟ نتیجه آن چطور بود؟ لطفا تجربیات خود را با سایر کاربران مجله اینترنتی مجله کامپیوتر به اشتراک بگذارید.

منبع: مجله انگیزه

به "خواص انار پخته برای درمان سرماخوردگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص انار پخته برای درمان سرماخوردگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید