9 روش کاربردی و ساده برای حل مشکل پرینتر در فایل مایکروسافت Word
به گزارش مجله کامپیوتر، در این مقاله قصد داریم روش هایی را به شما عزیزان معرفی کنیم که به یاری آن ها می توانید عدم پرینت صفحات در فایل Word را شناسایی نموده و به حل مشکل پرینتر خود اقدام کنید.
در بین برنامه های آفیس مایکروسافت، ورد (Word) یکی از محبوب ترین و پر استفاده ترین برنامه هایی است که می توان گفت تقریبا همه کسانی که از کامپیوتر استفاده می نمایند، این برنامه را روی سیستم خود نصب نموده و از آن استفاده می نمایند. با این اوصاف گاهی اوقات ممکن است در استفاد از این برنامه با مشکل روبرو شوید که یکی از معروف ترین آن، مشکل پرینتر است.
تعدادی از کاربران ویندوز 10 گزارش دادند در محیط ورد، نمی توان صفحه مورد نظر را پرینت کرد. و در برخی موارد نیز پرینتر هیچ پاسخی نمی دهد و به اصطلاح در حالت Not Responding قرار می گیرد. دلایل مختلفی می تواند زمینه ساز این مسئله باشد. خوشبختانه این مشکل آنقدرها جدی نیست و می توان با روش هایی ساده به حل آن اقدام کرد. در ادامه به معرفی 10 راه چاره این مشکل می پردازیم که امیدواریم برای حل مشکل پرینتر شما کارساز باشند.
همه چیز را ریستارت کنید!
اولین مرحله ای که باید تقریبا بعد از هر مشکل کامپیوتری آن را طی کنید، ریستارت کردن سیستم است. در این جا چون دستگاه دیگری نیز وجود دارد (پرینتر)، بهتر است به همراه کامپیوتر، پرینتر خود را نیز ریستارت کنید. این کار علاوه بر اینکه فضاهای اشغال شده و فعالیت های موجود در رم و پردازنده را پاک می نماید، بلکه می تواند با برطرف یک سری گلوگاه های نرم افزاری، به حل مشکل شما یاری کند. به خاطر داشته باشید که قبل انجام این عملیات، ابتدا تمام فعالیت های خود را ذخیره کنید.
چک کردن اتصالات پرینتر
اگر راه اندازی مجدد به حل مشکل پرینتر شما یاریی نکرد، بهتر است شرایط کلی پرینتر را چک کنید. مثلا آیا تمامی اتصالات پرینتر به خوبی برقرار است یا خیر. ابتدا مطمئن شوید پورت USB به درگاه سالمی از کیس کامپیوتر متصل باشد، برگه ای درون پرینتر گیر ننموده باشد و مسائلی از این قبیل.
معمولا اشکال پورت ها و ماندن برگه ها در پرینتر (Paper Jam)، از دلایل عمده کار نکردن پرینتر در صفحه ورد است. این مشکل همچنین فرصت خوبی را فراهم می نماید تا درون دستگاه را نیز تمیز کنید! اگر پرینتر شما به صورت بی سیم به کامپیوتر متصل است، اتصالات وای فای و و مودم را نیز به خوبی آنالیز کنید تا حداقل مطمئن شوید مشکل عدم پرینت فایل ها به خاطر این موارد ابتدایی نیست.
حذف و نصب پرینتر
منظور از حذف و نصب پرینتر، پاک کردن و افزودن مجدد آن در قسمت مدیریت دستگاه های ویندوز است (Device Manager). برای انجام این کار ابتدا باید وارد Control Panel شده و روی عبارت View devices and printers کلیک کنید.
سپس روی پرینتر خود راست کلیک نموده و گزینه Remove device را انتخاب کنید. کمی بعد، پرینتر از روی صفحه حذف می شود. سپس با کلیک روی عبارت Add a printer مطابق شکل زیر، به نصب مجدد آن اقدام کنید.
به خاطر داشته باشید با زدن این گزینه، اگر تمامی اتصالات به خوبی برقرار باشد و به عبارتی مشکل از سوی پرینتر نباشد، ویندوز به صورت اتوماتیک پرینتر شما را شناسایی نموده و به لیست دستگاه ها اضافه می نماید.
خطای This Site Cant Be Reached حین اتصال به اینترنت و 11 راه برای حل آن
فایل ورد دیگر را امتحان کنید
شاید مشکل از سوی پرینتر یا کامپیوتر نباشد! احتمالا باید ریشه مسائل را در خود فایل ورد جست و جو کنید. برای این منظور، ابتدا فایل ورد دیگری را باز نموده و ببینید آیا مشکل همچنان باقی است یا خیر! چون در برخی موارد فایل های ورد فرمتی را شامل می شوند که برخی پرینترها در پرینت کردن آن ناتوانند. لذا مسائلی از این دست ممکن است پیش بیاید.
اگر فایل جدید پرینت شد، پس تعیین می شود مشکل از کجاست! با این حال اگر می خواهید فایل خود را پرینت کنید، محتویات آن را درون یک فایل ورد دیگر بدون فرمت قبلی جایگذاری کنید. سپس می توانید فرمت آن را تغییر داده و اقدام به پرینت کنید.
>اگر این مشکل تنها در ورد وجود دارد، می توانید برای حل مشکل پرینتر خود، برنامه آفیس را نیز یک بار حذف نموده و با دانلود جدیدترین نسخه، مجددا آن را نصب کنید.
تبدیل فایل ورد به PDF
اگر هیچ یک از روش های بالا به کارتان نیامد، بهتر است از منوی خود ورد، فایل مورد نظر را با فرمت PDF ذخیره نموده و سپس فایل را از محیط PDF پرینت کنید. برای این کار در صفحه ورد گزینه File را در سمت چپ و بالای صفحه کلیک کنید و با کلیک روی Save As، محلی را برای ذخیره فایل درون کامپیوتر انتخاب کنید. سپس از قسمت Save as type، فرمت فایل را روی PDF قرار دهید.
مشکل زدایی پرینتر
یکی از قابلیت های خوب ویندوز 10، امکان مشکل زدایی برای قسمت های مختلف سیستم است. شما می توانید با یاری این قابلیت، مسائلی را که گریبان گیر برنامه ها و سرویس های ویندوز شده اند عیب یابی کنید و خوشبختانه این برنامه ها و سرویس ها برای حل مشکل پرینتر نیز به کار می فرایند.
با فشردن کلید های ترکیبی Win + I، وارد تنظیمات شده و عبارت Find and fix problems with printing را درون قسمت سرچ وارد کنید. با کلیک روی این عبارت، وارد منویی خواهید شد که در آن باید گزینه Advanced را انتخاب نموده و عبارت Apply repairs automatically را تیک دار کنید.
روی Next کلیک نموده و نام پرینتر مورد نظر را در مرحله بعد انتخاب کنید. سپس ویندوز به صورت اتوماتیک به دنبال مشکل پرینتر و راه چارهی برای آن می شود. دقت داشته باشید که به سوالات این مرحله با توجه به آنچه که ویندوز برایتان به نمایش در می آورد پاسخ دهید.
غیبرطرفال کردن پرینت در پس زمینه
اقدام ساده بعدی برای حل مشکل پرینتر در ورد، غیبرطرفال کردن پرینت در پس زمینه خود ورد است. برای این کار وارد برنامه شده و سپس روی گزینه File در سمت چپ و بالای صفحه کلیک کنید. در زیر منوی باز شده، گزینه Option به چشم می خورد که باید روی آن کلیک نموده و در بخش تنظیمات با انتخاب عبارت Advanced، تیک گزینه Print in background را بردارید. تنظیمات را ذخیره نموده و مجددا شرایط را آنالیز کنید.
>همچنین می توانید با ورود به Task Manager، در قسمت Processes، به دنبال کلمه Printer یا مدل پرینتر خود و یا حتی به دنبال تصویری همانند پرینتر بگردید. در برخی موارد گزارش شده خدمات پرینتر در Task Manager متوقف می شوند و لذا به هنگام پرینت فایل، واکنشی از خود نشان نمی دهند. در این صورت باید روی آن راست کلیک نموده و مجدد آن را راه اندازی کرد.
بروزرسانی درایور پرینتر
در قسمت جست و جوی ویندوز، عبارت Device Manager را سرچ نموده و وارد آن شوید. در منوی ظاهر شده، به دنبال نام Printer بگردید. روی آن راست کلیک نموده و گزینه Update driver را انتخاب کنید. ویندوز به صورت اتوماتیک اقدام به یافتن بروزرسانی و نصب درایور پرینتر شما خواهد نمود.
>پیشنهاد می کنم اگر بروزرسانی برای پرینتر شما در دسترس نبود، ابتدا تمامی درایورهای آن را از سیستم خود پاک نموده و از وب سایت سازنده پرینتر، با انتخاب دقیق مدل پرینتر خود، درایورهای جدید را دانلود و نصب کنید.
آموزش تبدیل صفحات وب به فرمت PDF در مرورگر کروم اندروید و iOS
Safe Mode
روش های دیگری نیز برای حل مشکل وجود دارند. برای مثال استفاده از پرینتر در حالت Safe Mode یا Clean Boot. برای ورود به این بخش در ویندوز 10 راه ساده ای وجود دارد. در روش اول با فشردن کلیدهای ترکیبی Win + R و وارد کردن عبارت msconfig در قسمت جست و جوی کادر ظاهر شده، وارد منویی می شوید.
از ردیف بالا بخش Boot را انتخاب کنید و در قسمت پایین تیک گزینه Safe Boot را فعال کنید. Ok را کلیک نموده و سیستم را ریستارت کنید.
روش دوم به وسیله منوی ورود به ویندوز است. از سیستم خود خارج شوید (Sign Out) یا آن را ریستارت کنید و منتظر بمانید تا وارد بخش Sign In شود. یعنی قسمتی که با وارد کردن رمز خود به ویندوز وارد می شوید. در این قسمت رمزی را وارد نمی کنید و وارد ویندوز نمی شوید. چرا که برای ورود به بخش Safe Mode باید کلید Shift را نگه داشته و همزمان روی گزینه Power در سمت راست تصویر کلیک کنید تا Restart نمایان شود. روی این گزینه کلیک کنید.
در منوی آبی رنگ باز شده، سه گزینه می بینید. گزینه میانی (Troubleshoot) را انتخاب کنید. سپس گزینه دوم یعنی Advanced Options و در مرحله سوم نیز گزینه آخر یعنی Startup Settings را کلیک کنید.
در این قسمت ویندوز از شما می خواهد سیستم را ریستارت کنید که باید این کار را با کلیک روی این گزینه که در سمت راست تصویر وجود دارد انجام دهید. بعد از ریستارت شدن کامپیوتر، لیستی از گزینه ها را مشاهده می کنید که گزینه های مربوط به Safe Mode در بین شماره های 4 تا 6 دیده می شوند. اگر می خواهید حین Safe Mode دسترسی به اینترنت نیز داشته باشید باید گزینه 5 را انتخاب کنید. برای ورود به حالت معمولی Safe Mode نیز می توانید گزینه 4 را انتخاب کنید.
توجه داشته باشید که انتخاب در این منو به این صورت است که اگر مثلا می خواهید گزینه 5 را انتخاب کنید، باید کلید F5 را بزنید.
اگر سیستم شما از ویندوزهای قدیمی استفاده می نماید، اولین پیشنهاد ما بروزرسانی آن به ویندوز 10 است. در غیر این صورت، می توانید به وسیله این لینک به وب سایت مایکروسافت مراجعه نموده و روش های گوناگون حل مشکل پرینتر را برای ویندوزهای مختلف در آن قسمت بخوانید.
منبع: guidingtech
منبع: دیجیکالا مگ