آمریکا خواهان مصادره نفتکش ایرانی است
به گزارش مجله کامپیوتر به نقل از یورونیوز، یک مقام رسمی جبل الطارق اعلام نموده است که واشنگتن خواهان توقیف و مصادره نفتکش ایرانی گریس-1 به نفع آمریکاست.

پیش از این نیز دولت محلی جبل الطارق با انتشار بیانیه ای تائید نموده بود که وزارت دادگستری آمریکا با ارائه اتهام های جدیدی خواهان ادامه توقیف گریس-1 شده است.
در همین ارتباط نیز، آنتونی دادلی ، قاضی دادگاه عالی جبل الطارق اعللام نموده که اگر دادخواست آمریکا نبود، نفتکش گریس-1 تاکنون آزاد شده بود.
گفته شده دادخواست آمریکا برای ادامه توقیف نفتکش ایرانی تنها چند ساعت پیش از آن ارائه شده که قرار بود دادگاه عالی جبل الطارق درباره آزادی احتمالی نفتکش ایران رای خود را صادر کند.
روز گذشته نیز روزنامه سان انگلیس به نقل از منابع نزدیک به رئیس دولت محلی جبل الطارق، اعلام نموده بود که نفتکش گریس-1 روز پنجشنبه آزاد خواهد شد و دولت محلی درخواست تمدید دوباره حکم توقیف این ابرنفتکش را ارائه نمی دهد.
با این حال هنوز مقامات محلی جبل الطارق به این خبر واکنشی نشان نداده اند.
همزمان با خبر مخالفت و کارشکنی آمریکا در روند آزادسازی نفتکش ایرانی، اعلام شده است که مقامات دولتی جبل الطارق با آزادی سه نفر از کارکنان و کاپیتان نفتکش ایرانی گریس-1 موافقت کردند و دادگاه عالی جبل الطارق این افراد را بی گناه شناخته و حکم به آزادی آنها داده است.
نیروهای ویژه ارتش انگلیس یک ماه و نیم پیش به این نفتکش که حامل بیش از دو میلیون بشکه نفت ایران است، یورش برده و آن را توقیف کردند. لندن مدعی است که قصد داشته از نقض تحریم های اتحادیه اروپا علیه سوریه جلوگیری کند.
جمهوری اسلامی با اشاره به اینکه ایران الزامی برای اجرای تحریم های اتحادیه اروپا ندارد و مقصد محموله هم سوریه نبوده، تأکید نموده است که اقدام انگلیس نقض مقررات بین المللی است.
منبع: خبرگزاری مهر