طرز تهیه ترشی گوجه سبز؛ طعمی جدید و جذاب

به گزارش مجله کامپیوتر، تا فصل گوجه سبز تمام نشده، دست به کار شوید و ترشی اش را درست کنید. بدون شک از طعم جذاب این ترشی شگفت زده می شوید.

طرز تهیه ترشی گوجه سبز؛ طعمی جدید و جذاب

مواد لازم:

  • گوجه سبز: 1 کیلوگرم
  • نمک: 1 قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری (دلخواه)
  • ترخون: 3 شاخه کوچک (دلخواه)
  • سیر: 4-5 حبه (دلخواه)
  • فلفل سبز: 3 عدد (دلخواه)
  • سرکه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. گوجه سبزها را بشویید و کاملاً خشک کنید.

2. درون ظرف ترشی کمی ترخون و چند حبه سیر بریزید. سپس گوجه سبزها را درون شیشه و روی سیر ها بریزید و در پایان نیز روی گوجه سبزها لایه ای ترخون بچینید. اگر از فلفل استفاده میکنید آن را لا به لای گوجه سبز ها قرار دهید. تخم گشنیز را هم داخل شیشه ترشی بریزید.

3. سرکه را با مقداری نمک مخلوط کنید و شیشه ترشی را پر کنید تا جایی که سرکه بالای گوجه سبزها و ترخون ها بیاید سپس در ظرف ترشی را ببندید و در جای خنک و تاریک (خارج از یخچال) نگهداری کنید تا پس از چند روز ترشی آماده مصرف گردد.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه ترشی گوجه سبز؛ طعمی جدید و جذاب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی گوجه سبز؛ طعمی جدید و جذاب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید