طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان

به گزارش مجله کامپیوتر، در مطلب زیر طرز تهیه رولت بادمجان را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان

به گزارش ، رولت بادمجان با مرغ برای وعده غذایی ناهار و شام و برای داشتن تنوع غذایی یک اوردر ویژه و متفاوت است که پیشنهاد می کنیم حتما امتحان کنید.

بادنجان= چهار عدد

گوجه فرنگی و ران مرغ =از هر کدام سه عدد

سیر =دو حبه

رب گوجه فرنگی =یک قاشق سوپخوری

فلفل سبز =شش عدد

نمک و فلفل و آب و روغن= به میزان لازم

بادنجان ها را پوست کنده و به صورت طولی برش زده و در روغن کمی سرخ کنید. مرغ بدون استخوان را خورشی تکه تکه کرده و در کمی روغن سرخ کنید. سیر خردشده و رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کمی آب ریخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود. سپس بین هر بادنجان یک عدد گوشت مرغ قرار داده و رول کنید و روی آن یک گوجه فرنگی و یک فلفل قرار داده و با خلال دندان محکم کرده و سس گوجه فرنگی را هم روی آن اضافه کنید. در فر 180درجه سانتی گراد قرار دهید تا فلفل و گوجه فرنگی کبابی شود یا روی اجاق آنها را کبابی کرده و بعد روی بادنجان قرار دهید و پنج دقیقه روی حرارت گذاشته تا جا بیفتد.

منبع: آلامتو

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید