طرز تهیه چیپس خانگی ترد و خوشمزه در طعم های مختلف
به گزارش مجله کامپیوتر، چیپس از جمله تنقلات پرهواداری است که کمتر کسی به آن نه می گوید. اما حتی اگر هوادار دوآتشه این خوراکی خوشمزه باشید، بعید است که هر روز سراغش بروید و بخاطر نگرانی از ضررهای احتمالی خوراکی های حاوی نگهدارنده و افزودنی ها، آن را به یکی از خوراکی های ثابت رژیم روزانه تان تبدیل کنید. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه چیپس خانگی و خوشمزه را آموزش دهیم؛ چیپسی که شاید همچنان در رده خوراکی های کم کالری جا نگیرد، اما زیاد کمتری را به بدن شما می رساند. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه چیپس خانگی
- سیب زمینی یک کیلوگرم
- بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری
- نمک یک قاشق سوپ خوری
- روغن به اندازه لازم
طرز تهیه چیپس خانگی ترد و خوشمزه
مرحله اول
برای تهیه چیپس خانگی احتیاج به دستگاه ورقه کن یا رنده مخصوص دارید. با دستگاه ورقه کن سیب زمینی ها را به صورت ورقه های نازک برش دهید سپس آن ها را داخل یک کاسه بریزید. اندازهی آب یخ و تکه های یخ روی کاسه بریزید. اندازهی بیکینگ پودر هم اضافه کنید و اجازه دهید تا حدود یک 20 تا 25 دقیقه، سیب زمینی ها داخل آب بمانند.
مرحله دوم
سیب زمینی ها را آبکش کنید و روی حوله تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آن ها گرفته گردد. حالا نوبت به سرخ کردن می رسد. یک قابلمه یا شیرجوش را تا نصف از روغن پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا روغن آن آرام آرام حسابی داغ گردد. نکته ای که باید رعایت کنید این است که آماده سازی و داغ کردن روغن را با سرعت انجام دهید تا بیکینگ پودر باعث سیاه شدن سیب زمینی ها نگردد.
مرحله سوم
ورقه های سیب زمینی را داخل روغن بریزید تا طلایی رنگ گردد سپس آن ها را داخل ظرف روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد. بهتر است ورقه های چیپس را روی هم نگذارید چون ممکن است چیپس خمیر گردد.
برای درست کردن چیپس در طعم های مختلف چه کار کنیم؟
اگر چیپس سرکه ای مد نظرتان است داخل یک کاسه اندازهی سرکه و آب بریزید و سیب زمینی ها را داخل کاسه قرار دهید تا طعم بگیرند، سپس سرخ کنید.
اگر چیپس فلفلی یا با طعم سیر مد نظر دارید، اندازهی پودر فلفل یا پودر سیر داخل روغن بریزید و چیپس ها را سرخ کنید.
منبع: کتاب کاله